Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bunun karınin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması mukteza bileğildir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı özellikle tutulmak üzere tasarruf amacına ve kullanan kişi sayısına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı gün otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en şayeste bedel politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar Yangın Çıkış Kapısı çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını geçirmek binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Mono blok beden mimarisı dizi sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Kaçış yolları, bir konstrüksiyonnın herhangi bir noktasından mekân seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun kâffesidır. Kaçış yolları kapsamına;

Report this wiki page